Sponsoring

Het Challenge schaatsteam

Gaat u met ons de uitdaging aan?

Het Challenge schaatsteam is een nieuwe dynamisch schaatsploeg bestaande uit 12 talentvolle langebaanschaatsers onder begeleiding van de succesvolle trainer-coach Peter van der Rol Brouwer.

Het Challenge Schaatsteam is een opleidingsploeg in de pure zin van het woord. Nederland bulkt van het schaatstalent. Te veel voor de beschikbare ruimte in baan-, gewestelijke, en nationale selecties.
Het Challenge-schaatsteam biedt bewezen schaatstalenten de kans zichzelf op semiprofessionele basis te ontwikkelen richting nationale en internationale top. En ze zijn allemaal even gedreven om die kans met beide handen aan te pakken: Een uitdaging!

De schaatsers:
Natasja van Wijk
Tamara Goossen
Marco Slinger
Roza Blokker
Lilian Temmink
Famke Wilmink
Kim Zuiver
Yumiko van Diest
Britt Huurman
Pien van den Bos
Suzanne Hoogendoorn


Over onze trainer-coach
Onze hoofd-trainer/coach is Peter van der Rol Brouwer. Peter is verantwoordelijk voor het plannen, schrijven en uitvoeren van persoonlijke en op maat gemaakte trainingsschema's. In de uitvoering neemt Peter alle trainingen voor zijn rekening.  Bij de krachttraining werkt hij nauw samen met gespecialiseerd krachttrainer Martin Kroon.

Peter heeft als schaatstrainer/coach veel ervaring. Hij was o.a. trainer van diverse schaatsverenigingen, was hoofddocent bij Schaatsschool DuoSport in Amsterdam, trainer van de Baanselectie Utrecht en de gewestelijke Selectie NH-U.
Afgelopen seizoen was Peter trainer/coach van het Pro-Act schaatsteam, waar hij mede verantwoordelijk was voor de topprestaties van Thijs Roozen. Thijs werd o.a. Nederlands kampioen bij de junioren B en won hij de Vikingrace (het officieuze EK voor junioren). Daarom is Thijs nu gevraagd voor jong oranje.
Peter is in het bezit van trainersopleiding ST-4 en als docent binnen de KNSB betrokken bij de KNSB trainersopleidingen.

Het sportieve programma staat centraal
In onze aanpak staat het sportieve programma van Peter van der Rol Brouwer centraal.
Om in de winter optimaal te kunnen presteren, zijn wij vanaf mei actief met verschillende trainingsvormen: wielrennen, skeeleren, hardlopen, krachttraining en in juni zelfs schaatsen op het zomerijs van Thialf in Heerenveen.
Door middel van gericht trainen en nauwkeurige periodisering, wordt gestreefd naar de juiste piekmomenten voor de rijders in het wedstrijdseizoen.
Tijdens het winterseizoen worden ijstrainingen afgewisseld met kracht- en fietstrainingen en staan ook een aantal trainingssages in o.a. Erfurt op het programma.

Sponsorplan
Voor dit programma zijn vanzelfsprekend financiële middelen nodig. De steun van sponsors is daarin onontbeerlijk. Daarom de vraag aan u of u als sponsor, samen met ons de uitdaging aan wilt gaan?

"Voor wat, hoort wat", zult u denken. Daarom hebben wij een overzichtelijke menukaart van sponsorpakketten, met bijbehorende tegenprestaties, samengesteld.

Sponsorpakket Brons
U sponsort € 100,--.
•    Hiervoor krijgt u een ‘bronzen’ vermelding op onze website op de pagina “vrienden van 100”.
•    Wij houden u vanzelfsprekend op de hoogte van onze prestaties via de nieuwsbrief.

Sponsorpakket Zilver
U sponsort € 250,--.
•    Hiervoor krijgt u een ‘zilveren’ vermelding op onze site, indien u een eigen bedrijf heeft, met uw bedrijfsnaam en een link naar uw eigen website.
•    Wij houden u vanzelfsprekend op de hoogte van onze prestaties via de nieuwsbrief.
•    U krijgt 2 tickets voor deelname aan de schaatsclinic welke wij later in het seizoen zullen verzorgen.

Sponsorpakket Goud
U sponsort € 500,--.
•    Hiervoor krijgt u een ‘gouden’ vermelding op onze site, indien u een eigen bedrijf heeft, met uw bedrijfsnaam en een link naar uw eigen website.
•    Wij houden u vanzelfsprekend op de hoogte van onze prestaties via de nieuwsbrief.
•    U krijgt 5 tickets voor deelname aan de schaatsclinic welke wij later in het seizoen zullen verzorgen.

Sponsorpakket Platina
U sponsort € …,--
U bent zo enthousiast, maar u wilt veel meer “exposure”, bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam op onze wedstrijdpakken of anders. Wij maken dan samen met u een afspraak bij onze teammanager, waarbij u uw wensen kenbaar kunt maken.
 
Sponsorinformatie administratief
Om de continuïteit voor de langere termijn van het team te waarborgen is gekozen om het team onder te brengen in een stichting. Hiermee zijn niet alleen de belangen van het team, maar ook van u als sponsor en van een eventuele naam gevende (hoofd)sponsor het best gediend.

Note: Sponsorgeld is aftrekbaar voor uw bedrijf!
De regeling daarvoor is vrij eenvoudig.
Giften van bedrijven zijn namelijk aftrekbaar als zij hoger zijn dan € 227.
Het aftrekbare bedrag mag niet hoger zijn dan 6 procent van de totale nettowinst van uw bedrijf in een jaar.

Stichting Speedskating Challenge Team
Stan Snijders, Voorzitter
Osdorperweg 666
1067 SZ AMSTERDAM
KvK Haarlemmermeer: 55285686
Bankrelatie: ABN AMRO 629194572

Wij danken u hartelijk voor de getoonde interesse in ons schaatsteam en hopen dat u de uitdaging met ons aan gaat.

Copyright © 2012 | Skate Challenge team | powered by GBL ICT