Trainingsweek in de herfstvakantie

In de week van 21 tot 27 oktober heeft het juniorteam een zeer intensieve trainingsweek op de thuisbaan Haarlem gehad. De rijders hadden allemaal herfstvakantie en er was dus volop tijd om keihard te trainen!
 
De week startte maandag met een shorttrack training en de keuze uit een langebaan training of een marathon. Lilian en Famke deden ook dit keer mee bij de dames marathon. En met succes, de dames werden net als de vorige keer 1e en 2e! (zie Marathon 21 oktober) Maar dat nam niet weg dat ze dinsdag weer vroeg het bed uit moesten om op het ochtendijs te trainen. Daarna snel naar huis, eten en weer in de auto voor de avondtraining. Na de training snel naar bed, want naast even rustig fietsen in de ochtend stond er woensdagavond weer een flinke duurtraining op het programma. Ook donderdag viel niet mee, want 's ochtends was het tijd voor een zware fietstraining. Gelukkig scheen het zonnetje en was het daarnaast ook nog relatief warm. In de avond gingen we het ijs op voor een snelheidstraining: startjes, versnellingen en tempo’s. Vrijdagochtend waren we weer vroeg ons bed uit voor de laatste ijstraining. De rest van het weekend heeft iedereen zijn eigen wedstrijdjes gereden. Zelfs na zo'n zware trainingsweek regende het pr's! Zondag ochtend deden we nog een krachttraining en in de avond sloten een aantal rijders van de ploeg de week af met een marathon.
 
Naast dat we deze week keihard hebben getraind, hebben we vooral ook veel geleerd. Moe, maar zeker voldaan sloten we de trainingsweek af!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright © 2012 | Skate Challenge team | powered by GBL ICT