Marathon in mist

MARATHON IN MIST   7-10-2013

Dit seizoen zullen meerdere rijders van zowel het A-team als het Junior-team regelmatig meedoen met de baancompetitie marathon. 

Afgelopen maandag werd de eerste marathon verreden. En met succes! Bij de Dames Senioren debuteerden Famke en Lilian als de twee jongste deelnemers van het veld. De marathon werd verreden over 30 ronden. Na 18 ronden demarreerden Famke en Lilian en verdwenen in de mist. Hoe hard de rijders in het peloton ook hun best deden, ze hebben de twee dames in hun witte pakjes letterlijk niet meer terug gezien. Het Challenge-duo won de marathon overtuigend met een halve ronde voorsprong.  

Bij de heren eerste divisie reden Marco, Matthijs en Floris. In een harde wedstrijd met veel ontsnappingen, waarbij de Challenge rijders aanvallend reden, misten Marco en Matthijs helaas de beslissende ontsnapping.  

Roza zocht extra uitdaging door bij de tweede divisie heren te gaan rijden. Ook voor haar stonden 30 ronden op het rondebord. Nadat Roza een groot gedeelte van de marathon op kop had gereden werd zij in de eindsprint derde, met een minimaal verschil op de nummer 1 en 2. Ook van Roza een super prestatie. 

De volgende marathon is 21 oktober.

Uitslagen: http://www.ijsclubhaarlem.nl/marathon/mtkalender.php3

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright © 2012 | Skate Challenge team | powered by GBL ICT