Trainingskamp Erfurt 2013

10025210223 0dd32ce733 b1

 

Vrijdag 20 september

Vrijdag 20 september 2013 vertrokken bijna alle Challengers richting Erfurt. Menno en Roza bleven in Nederland om zondag 22 september een wedstrijd te rijden. Na een goed en vlot verlopende rit werd er vrijdagavond door verschillende rijders nog even de benen losgetrapt op de fiets.


Zaterdag 21 september

Vandaag werd er door de aanwezige rijders een wedstrijd gereden op het snelle ijs van Erfurt. Na een goede technische training in de ochtend, werd er lekker gegeten in de middag en de schaatsen scherp geslepen voor de wedstrijd. Om 13.00 uur werd de fiets gepakt en langzaam naar de ijsbaan gependeld. Eenmaal daar aangekomen werd de startlijst bekeken en begon de spanning te komen! Met …. PR´s was het zeker een goede eerste wedstrijd. 

 

Zondag 22 september

 

7 uur ging wekker, niet echt zondagse tijd maar omdat we 10 uur ijstraining hadden was dit wel nodig. Tijdens de training ging iedereen zelfstandig aan de slag met een technisch doel. Na een rustige training gingen we lekker bijkomen in het pension om vervolgens aan de tweede training te beginnen. De fietsen werden uit de schuur gehaald voor een herstel ritje van een uur. Sommige van het team kwamen op 2 uur training (verkeerde afslag). Iedereen kwam weer fris aan het diner en ook werd er luidkeels gezongen voor Tamara der verjaardag.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright © 2012 | Skate Challenge team | powered by GBL ICT