Challenge Team Junior: Nog meer uitdagers!


Met de komst van Roza Blokker, Nicky van Leeuwen, Mathijs van der Hoorn en Jelle van Klink is het Challenge Team uitgebreid naar 12 rijders. Maar daar stopt het niet bij. Komend seizoen gaan we ook van start met een Challenge Team Junior. Vijf talentvolle junioren van 15 en 16 jaar (C2 en B1)die ook hun eigen weg gaan.


Waarom?: Omdat het Challenge Team een opleidingsploeg is! En waarom pas beginnen met opleiden als rijders 17 jaar zijn terwijl rijders van 15 en 16 hun vinger opsteken met de vraag of er misschien voor hen ruimte is in het Challenge Team? De samenwerking tussen trainer en sporter heeft de tijd nodig om te groeien naar maximaal rendement. Dus Peter (en Martin en Ilona de Groot die de komend seizoen als assistent-trainer het team komt versterken) en de rijders krijgen 2 jaar extra ‘werktijd’ richting de top.


Wie?: Lilian Temmink maakt de overstap van de clubselectie van de IJsclub Haarlem, Imke Brommer hangt haar voetbalschoenen aan de wilgen en kiest 100% voor haar klapschaatsen, Pepijn Priessen was als C1 lid van de C-selectie van de IJsbaan Den Haag en kan na een tussenjaar als eenling nu weer in teamverband werken en Erik Kramer en Famke Wilmink kiezen, na een jaar C-selectie van de IJsbaan Haarlem, bewust voor de aanpak van Peter.


Ook het Challenge Team Junior is inmiddels volop in training. Profielen van de rijders staan inmiddels op deze site!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright © 2012 | Skate Challenge team | powered by GBL ICT